Banff Mountain Film Festival în România

”Crème de la crème” în materie de filme cu tematică montană, în curând în România!

Cel mai vechi și cel mai important festival din lume dedicat filmului outdoor și de munte ajunge începând din această toamnă și în România, în București și Cluj-Napoca.

Festivalul de film montan de la Banff – ”Banff Mountain Film Festival” este cea mai prestigioasă competiție internațională de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan și outdoor din lume și are loc anual în orașul Banff (Alberta, Canada).

Festivalul are o istorie bogată începând din 1976 și se bucură de cea mai mare notorietate în materie de producții de acest gen. Aproape 375 filme sunt înscrise anual în concurs, iar primele 80 sunt selectate pentru a fi prezentate pe parcursul unei întregi săptămâni în cadrul Festivalului. Ulterior, circuitul internațional al Festivalului prezintă cele mai premiate filme în proiecții individuale în peste 550 de orașe pe glob. București și Cluj au onoarea de a fi primele orașe din România în care sosește caravana Banff World Tour.

Programul detaliat al Banff World Tour – România 2018 va fi disponibil în perioada imediat următoare tuturor celor interesați să vizioneze unele din cele mai bune producții video din lume cu tematică montană și outdoor, câștigătoare de premii internaționale și nu numai.

Caravana Banff World Tour ajunge în Romania pentru prima dată în cei peste 40 de ani de când există în lume acest eveniment cultural, iar prin aducerea festivalului Banff în țară de către asociația noastră, România se alătură celor peste 40 de țări din lume incluse în circuitul mondial.

Banff Mountain Film Festival World Tour Romania 2018 este un eveniment organizat de către AECO în colaborare cu agenția Media Med Publicis, cu sprijinul deosebit al Ambasadei Canadei în România.

URMĂREȘTE TRAILERUL
BANFF WORLD TOUR ROMANIA 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *