Povești despre Munte – Muntele din Livadă Ianuarie 2018

Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) a organizat Marți 30 ianuarie 2018 la Brașov, prima întâlnire din seria de evenimente culturale pe teme outdoor denumită “Muntele din Livadă”, proiect realizat alături de Consiliul Județean Brașov și de Biblioteca Județeană “George Barițiu” Brașov.

Marian Anghel, Ghid Montan și Președinte al Societății Ghizilor și Liderilor Montani a prezentat iubitorilor de outdoor prezenți la eveniment o proiecție foto și relatări despre traversarea de iarnă de la sud la nord a Laponiei realizată de echipa românească din care a făcut parte, de-a lungul faimosului traseu ”Kungsleden” (aprox. 450 km) din zona arctică europeană.

În cadrul aceluiași eveniment a fost făcută și prezentarea cărții “Luptând cu imposibilul”, de Mike Horn – unul dintre cei mai mari exploratori contemporani, cu multe realizări notabile în domeniul sportului si al aventurii.

Muntele din Livada Brasov

“Muntele din Livadă” este un eveniment ce se desfășoară lunar, la Brașov, sub forma unei întâlniri la care pot participa toți iubitorii de outdoor și de conținut cultural în domeniu. În cadrul evenimentului au loc variate proiecții de filme sau fotografii, prezentări de cărți scrise de autori români sau străini sau vor fi relatate expediții ce au avut protagoniști români și nu numai.

Următoarea întâlnire din Mansarda Casei Băiulescu a Bibliotecii Județene “George Barițiu” Brașov va avea loc la sfârșitul lunii Februarie. Detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *