Se caută voluntari pasionați de munte

Pe parcursului acestui an (2018) asociația noastră este implicată alături de alți parteneri, în proiectul de dezvoltare a infrastructurii turistice montane numit ”Zeidenwege”.

Noul proiect care este deja în desfășurare, constă în reabilitarea calitativă a potecilor existente în zona Măgurii Codlea (semne, stâlpi, locuri de popas, panouri info, amenajare pasaje dificile, clasificare pe dificultăți etc.), omologarea lor și creșterea atractivității turismului activ în zonă păstrând, în același timp, minimul de impact și antropizare.

Este un proiect de dezvoltare a infrastructurii pentru eco-turism montan pe care-l realizăm în colaborare cu Rucksack Mountain Guides – expert consultant în turismul montan, împreună cu care am mai realizat și alte proiecte frumoase, ultimul fiind publicarea unicului ghid de drumeție montană din România, în zona Brașov, special destinat familiilor cu copii mici și persoanelor cu dizabilități.

În afară de membrii AECO deja implicați în proiect, pentru buna desfășurare a activităților mai este nevoie de câțiva voluntari pentru amenajările din teren, ideal din zona brașoveană unde au loc lucrările, dar nu numai.

Activitatea de voluntariat în cadrul asociației noastre este o bună experiență de muncă practică în teren, pentru toți cei pasionați de munte sau care doresc să se implice pe viitor în turismului montan și educația outdoor.

Dacă doriți mai multe informații privind proiectele AECO și activitatea de voluntariat, puteți să ne contactați direct și vom încerca să vă răspundem la toate întrebările.

Vă mulțumim pentru interes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *