”Zeidenwege” – din nou pe poteci de munte

O dată cu venirea primăverii, proiectul ”Zeidenwege” a repornit la drum și în 2019.

Așa cum am mai scris, ”Zeidenwege” este un proiect de dezvoltare a infrastructurii pentru eco-turism montan pe care-l realizăm în colaborare cu Rucksack Mountain Guides – expert consultant în turismul montan, împreună cu care am mai realizat și alte proiecte frumoase, ultimul fiind publicarea unicului ghid de drumeție montană din România, în zona Brașov, special destinat familiilor cu copii mici și persoanelor cu dizabilități.

Pe parcursul anului 2018 am avut mai multe etape în teren, de remarcare a semnelor turistice și montare de stâlpi indicatori.

Anul acesta continuăm cu marcarea/remarcarea semnelor turistice, montarea de stâlpi, amenajarea pasajelor expuse și amenajarea unor locuri de popas.

Primele acțiuni în teren au avut deja loc, cu membrii și voluntarii AECO, iar în perioada următoare vor urma alte câteva.

Mulțumim persoanelor deosebite care ni s-au alăturat proiectului, până acum, ca voluntari!

Pentru toate proiectele noastre de educație, cultură și infrastructură outdoor, pe lângă specialiști în domeniu, avem nevoie de cele mai multe ori și de voluntari care doresc să ajute și în același timp, să capete experiență de muncă în echipă, în domeniul outdoor.

Persoanele interesate să ne sprijine în proiectele noastre sunt binevenite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *