Despre ”Zeidenwege” în revista ”Outdoor”

Recent a apărut pe piața românească o nouă publicație, dedicat exclusiv activităților în natură, în aer liber, care se numește chiar așa – ”Outdoor”. Ea este sora mai mică și de vară a revistei ”Skipass” dedicată sporturilor de iarnă, care apare fizic și online de ceva vreme.

Un articol frumos a fost publicat în acest număr despre proiectul nostru ”Zeidenwege” pe care-l desfășurăm în zona Măgurii Codlea în colaborare cu Rucksack Mountain Guides și autoritățile locale.

Articolul este semnat de Marian Anghel, coordonatorul proiectului din Codlea și pentru mulți ani de zile – șapte, mai exact, a fost redactor șef al celei mai longevice reviste de alpinism din România – ALPIN info, la finalul anilor 90.

Revista ”Outdoor” este, din păcate, singura publicație dedicată mișcării în aer liber ce mai apare în limba română, în acest moment.

Lipsa unor publicații de specialitate și a unor emisiuni de munte constante, de impact, pe posturile de radio și TV duce la o carență majoră în educația românilor care, cu greu poate fi compensată prin surse alternative.

Așadar, nu putem decât să urăm ”vânt din pupa” revistei ”Outdoor” și cât mai multe numere publicate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *